Slider

Renovering af svømmehallen

Renovering af Slangerup Svømmehal. Som i sikkert har kunne se på den store plance som står ved indgangen til svømmehallen, så skal den lukke her i foråret og indtil 18-11, da den skal renoveres i henhold til nye regler for vandrensning.

Det kommer til at betyde en del for klubben, men vi har ligget i forhandlinger med kommunen og brugere af Frederikssund svømmehal, for at evnt kunne få lidt tid der, og det ser ud til at kunne lykkes. Klubben får med stor sandsynlighed dækket det meste af tiden. Som det ser ud i øjeblikket, vil torsdag eftermiddag til kl 18.00 og søndag kunne køre som vi plejer, lørdag bliver rykket til kl 14.30 til 16.00. Vandgym torsdag kl 18.40 til 20.00 og dykning, forventes at kunne komme ud på metalskolen.

Der forhandles om at kunne rykke det varme torsdag 18.00 til 19.30 til frederikssund, og der arbejdes på hvad vi kan gøre med børnehold torsdag 18.00 til 19.30, men der kommer nok en løsning. Men et er sikkert, vi arbejder på sagen for at kunne give så mange som muligt mulighed for at svømme et andet sted. Når vi har det hele på plads vil i som medlemmer, modtage en mail med det endelige resultat.

 Bestyrelsen

 

 
Kategorier: Nyheder